Nieuwe wedstrijd ‘Dé Gentse Ondernemer’

Tintelijn is twee jaar geleden verkozen tot de ‘Dé Gentse Ondernemer’ van Gent in de categorie Detailhandel/horeca. Mede rolmodellen waren de Innovatieve Ondernemer
(Frank Louwers – Openminds), de Creatieve Ondernemer (Björn Accoe – Idee Fiks) en de Studentenondernemer (Jeroen De Wit – Rgbscape).

Met de wedstrijd wil Stad Gent ondernemen in Gent stimuleren en in een positief daglicht stellen.

Onze deelname zorgde voor veel gedenk en gepowerpoint over hoe we ons bedrijf als uniek konden voorstellen aan een professionele jury. Unizo, De Punt, Stad Gent, Syntra West en Horeca Vlaanderen legden ons het vuur aan de schenen en vroegen de pieren uit de neus.

Uiteindelijk trokken we aan het langste einde en dat heeft ons geen windeieren gelegd: twee jaar lang waren we als ambassadeur aanwezig op talrijke evenementen en beurzen. Af en toe wat plankenkoorts bij paneldebatten en toespraken horen daar natuurlijk ook bij.

Met de start van de inschrijving voor de nieuwe wedstrijd komt er ook een nieuwe promotiecampagne op gang en geven wij de fakkel met veel plezier door aan de nieuwe ambassadeurs voor het Gentse Entrepeneurschap!

Op demeestegoesting vind je info over hoe je kan deelnemen.
Voor meer inspirerende ondernemersverhalen kan je hier terecht en de avs reportage van de vorige editie vind je op Youtube.

Succes!!

..

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: